Vi lär dig GMS-metoden: Ett unikt system av de bästa minnesteknikerna för viktigt vardagslärande

Online i Sverige sedan 2009 – känd från de populära böckerna Vägen till mästarminne, Vägen till maxade betyg och Fatta matte

 • Memorera hela böcker!

  Du lär dig memorera allt ifrån snabba översikter till komplex facklitteratur i detalj.

 • Namn, ansikten, koder...

  Du lär dig snabbt att minnas nya namn, födelsedagar, årtal, tidtabeller m.m. med full säkerhet!

 • Tala nya språk flytande!

  Lär dig nya språk på bara några månader. Komplett med nya ord, uttal, stavning och grammatik.

 • Totalt 60 lektioner med all träning du behöver – mätbart förbättrad minnesförmåga efter en enda lektion! Varje lektion tar ca 1-3h att ta sig igenom.

 • Ingen tidsbegränsning! Efter anmälan har du alltid tillgång till kursen. Lätt att komma igång igen efter eventuella pauser.

 • Personlig coaching med snabba svar på dina frågor, så du aldrig behöver köra fast och når hela vägen in i mål!

 • Kursmaterial i form av över 200(!) instruktionsfilmer med huvudinstruktören, tillhörande textmaterial och nedladdningsbara filer.

Om Mattias Ribbing

Huvudansvarig för all utbildning vid Mind Academy är Mattias Ribbing. Efter att han gjort precis de övningar du nu står inför, blev han svensk mästare i minne tre år i rad och internationellt utsedd till Grandmaster of Memory.

Han är författare till böckerna Vägen till mästarminne (Forum 2011), Vägen till maxade betyg (Forum 2013), Fatta matte (Forum 2016), Smart föräldraskap (Forum 2018) och Skärmsmart (Bazar 2020) som alla baseras på metodiken du lär dig vid Mind Academy. 

Läs mer om Mattias på hans hemsida https://www.MattiasRibbing.se

Samtliga kursmoduler ingår i utbildningen

Grundkursen består av kursmodul 1 och 2. Den behöver du genomföra innan du kan sätta igång med övriga kursmoduler.

Vad tycker våra elever?

“Gjorde lektion 1 i natt. haha.. blev helt förbluffad av att jag kunde memorera alla de orden... blev ju sammanlagt 70 ord. Dessa ord sitter dessutom kristallklart nu med dagen efter.. helt otroligt... Frugan trodde jag skojade när jag bad henne titta på lappen samtidigt som jag rabblade upp alla ord i morse vid frukosten.”

Mikael Gustafsson, Stockholm (efter 1 lektion)

“Jag har fått en diagnos på adhd för ett halvår sedan ungefär... Det är därför jag tog hjälp av din skola för att träna min hjärnan och få ett bättre arbetsminne. Jag känner redan efter dessa lektioner jag gjort att mitt "tänk" är förbättrat, mitt minne för namn är bättre, jag känner mig säkrare och lugnare, vågar lita på mitt minne mer. Det har jag dig att tacka för. Himla mycket tack för det Mattias, du ger mig livskvalité.”

EB, efter 7 lektioner

“Kursen har verkligen varit fenomenal. Jag har många gånger ställt mig frågan varför jag inte fick lära mig detta i skolan?. För mig är det verkligen helt obegripligt att inte eleverna får lära sig HUR man memorerar, men samtidigt måste lära sig så mycket... bortkastad tid imho :S Kursen är helt ovärderlig och har potential att förändra världen :)”

David Andersson, Varberg (efter 60 lektioner)

“Kan meddela att ordinlärningen är grym med GMS. I början tänkte jag att det var helt värdelöst eftersom det tog 1,5 timme att lära in 50 nya ord. Men jag gav mig fan på det (ursäkta språket) i två veckor, 50 ord varje dag, och redan efter en vecka hade jag dragit ned tiden för att lära mig orden till 1 timme, och efter ytterligare 1 vecka var jag nere på lite över en halvtimme. Det blev totalt 700 ord som sitter förvånansvärt bra, det med lite basgrammatik har gjort att jag nu kan läsa lättare böcker på franska! Det gav också en annan positiv effekt, min minnesförmåga förbättrades vilket har gjort att jag faktiskt kan använda GMS i verkligheten och skolan nu, så sammanfattningsvis bara positiva resultat”

David Häggström, 18 år

“Det här är en av de bästa investeringarna jag gjort i mitt liv och jag är så tacksam för att den här kursen finns och dessutom tillgänglig på Svenska! Mattias är en grym initiativtagare som gjort detta möjligt för oss i Sverige i tider som dessa, då man är mer och mer beroende av hjälpmedel och att det aldrig tidigare har funnits en konsekvent plan för hur man kan få ett bättre minne, superminne!”

RZ, efter 24 lektioner

Möt din coach!

Victor Bull

Victor Bull

Huvudinstruktör

Victor blev 2019 utsedd att ha Europas 7e bästa minne vid EM i minnessport. Victor innehar även officiellt titeln 'Skånes bästa minne'. Utöver det har Victor minnesmeriter i form av SM-silver samt ett brons vid skandinaviska mästerskapen. Han gick själv Mind Academy-utbildningen 2016 och blev instruktör två år senare. Sedan tidigare är Victor flerfaldig svensk och nordisk mästare i karate. Victor jobbar idag även som leg. Fysioterapeut och föreläsare inom diagnostik och rehabilitering av hjärnskador inom idrotten.

Gratis e-handbok!

(du behöver inte läsa boken innan du börjar kursen)

Vi bjuder dig på vår exklusiva handbok, där all teori som Mind Academy bygger på förklaras utförligt. 136 sidor med unik kunskap om minnesträning. Läs och förstå hur ditt minne egentligen fungerar och prova själv de tekniker vi använder för att lära oss memorera allt ifrån nya språk till hela böcker!

E-post:
Namn:
 
Watch Intro Video

Se videon och testa en av teknikerna direkt!

Få tillgång till utbildningen redan idag!

Observera att utbildningen inte är tidsbegränsad. Det betyder att du kan betala nu och sätta igång och alltid ha tillgång till materialet. Behöver du av någon anledning ta ett längre uppehåll är det inga problem, och du får alltid hjälp att komma igång igen om du önskar. Du kan även upprepa lektioner så mycket du vill (vilket dock inte alls är nödvändigt för att lära sig).

 • 3 995,00 kr

  Vid anmälan får du direkttillgång till kursen. Priset är ink. moms.

  Anmäl dig här

FAMILJEERBJUDANDE: Vid köp av en utbildning får samtliga familjemedlemmar som är skrivna på samma adress gå utbildningen för endast 1 995 kr extra (totalt, ej per familjemedlem). Efter genomförd anmälan gör du en andra anmälan av ytterligare en familjemedlem med rabattkoden: plusfamilj. Därefter mailar du oss era uppgifter, som då registreras manuellt.

Svar på vanliga frågor:

 • Jag är rädd för att jag är för gammal/ung för det här?

  - Vår äldsta minnesstudent hittills har varit 75 år och hon klarade examenstestet galant! Så länge du har önskan och viljan till att förbättra ditt minne, är vår kurs det mest effektiva redskapet som finns. För ungdomar som vill gå vår online-utbildning har vi satt en lägsta ålder på 14 år.

 • Jag har ett väldigt dåligt långtids-/korttidsminne. Fungerar kursen för mig?

  - Ja, kursen fungerar oavsett hur bra eller dåligt minne du anser dig ha för tillfället. Hos oss får du lära dig en systematisk approach till memorering och återkallande av information, som ger dig full kontroll över hur länge du vill minnas informationen.

 • Finns det någon begränsning för hur mycket information jag kan memorera med GMS?

  - Den enda begränsningen är hur mycket du väljer att använda dig av GMS i din vardag. Minnet blir aldrig "fullt".

 • Är lektionerna lärarledda så jag behöver passa vissa tider?

  - Nej. Lektionerna är i form av text, videos och bilder. Dessa gör du när det passar dig själv bäst. Kontakten med din instruktör sker vanligen mellan lektionerna. Frågor kan även ställas mitt i lektionerna.

 • Kan jag betala per lektion eller månatligen? Kan jag välja att endast köpa vissa kursmoduler?

  - Tyvärr. Du måste köpa hela kursen vid ett betalningstillfälle för att bli student vid Mind Academy. Inga extra avgifter tillkommer. Du får även tillgång till framtida uppdateringar av kursmaterialet helt gratis.

 • Hur lång tid har jag på mig att genomföra kursen? Måste jag betala igen om jag behöver börja om?

  - Under loppet av några månader kan mycket hända. Vi har full förståelse för att man kan bli sjuk eller tvingas avbryta minnesstudierna av annat skäl. Därför har vi ingen tidsgräns på kursen. Man behöver alltså aldrig betala kursavgiften igen om man skulle vilja börja om. Vi finns redo att arbeta med dig tills du uppnått ett superminne!